Monday, November 20, 2017

Spagetthi Sauce Miraculi

  
                  Spagetthi Sauce Miraculi






This is a Brand name in Germany. From Kraft. But for those of us whom don't have access to
this item no more, here it is. P.s. my oh so picky girl, whom tried several of mommy's homemade
Spagetthi Sauces already, this is the first one she likes. So you might want to give it a try.

For my german speaking followers, whom don't speak english, here it is:


1 Dose (400 g) gehackte Tomaten
150 g Tomatenmark (Tube)
1-2 Stangen Sellerie*
3 TL Oregano, getrocknet
2-3 TL Gemüsebrühe (Pulver)
1 kl. Zwiebel
1 Knoblauchzehe
ca. 100 ml Wasser
Salz, Pfeffer
2 El Olivenöl
Nach Belieben: Parmesan oder anderen Käse


Zubereitung:
1. Die Zwiebeln und die Selleriestange(n) sehr fein hacken, den Knoblauch ebenfalls fein hacken oder durch eine Knoblauchpresse geben. Alles zusammen im Olivenöl weich dünsten (ca. 5 Minuten, nicht zu heiß werden lassen, damit das Olivenöl nicht verbrennt).
2. Nun die gehackten Tomaten und das Tomatenmark hinzugeben und gut umrühren. Wasser hinzugeben, bis euch die Konsistenz gefällt (bei mir sind das ca. 100 ml). Das Ganze unter rühren aufkochen lassen.
3. Die Masse mit einem Pürierstab fein pürieren. Dieser Schritt MUSS nicht unbedingt für den Geschmack sein, aber nur so fühlt sich die Soße hinterher an wie das Original. Wer es stückiger mag, lässt diesen Schritt weg.
4. Oregano, Gemüsebrühe sowie Salz und Pfeffer nach Geschmack hinzugeben. Nochmal aufkochen lassen und bei wenig Hitze ein paar Minuten leise köcheln lassen. Fertig!

This is what you need:
- 1 can diced Tomatoes (400 gr)
- 150 gr. Tomatopaste (almost a whole small can)
- 1-2 Stacks of Celery 
- 3 TSP Oregano
- 2-3 TSP corned Vegetable Broth (dry)
- 1 small Onion, diced
- 1 clove of Garlic, diced
- around 100 ml Water
- salt, pepper and Olive Oil for the pan

This is how you do it:
Roast the diced Celery, Onion and Garlic in Olive Oil in the pan for roughly 5 min or till they're nice and 
smooth. Be careful to not burn it. Then add the Tomato paste and the can Tomatoes to it and around a 
100 ml water (or until you like the consistency). Let it simmer for a couple of min.. Now use a hand blender/chopper to get the sauce really creamy. It's not necessary for the taste but for the original feeling. 
Now you can add the Oregano, corned broth, salt and pepper. Be careful with the salt. I first overdid because
the Broth is salted too. Let it simmer for a couple more min.. Serve it to Spagetthi or to whatever Pasta-Dish
you want. You can prepare it and can it too.
Guten Appetit  

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